top of page
BabsGons_WO_edited.png

Write On is onze serie online literaire workshops en masterclasses, gegeven door ervaren schrijvers, voor professionals en ambitieuze amateurs.

In de corona-jaren startten we met de online workshops, die hebben we nu even in de wacht gezet. Daarvoor in de plaats zijn we gestart met conversational masterclasses van bekende schrijvers. De eerste editie van muzikant, performer en dichter Baba Israel staat online en is hier tegen betaling van €8,90 te downloaden.

In december 2022 verschijnen de twee volgende edities in een nieuwe opzet, met Joost Oomen en Leonieke Baerwaldt.

 

 


 

Baba Israel

De  Amerikaanse muzikant, performer en dichter Baba Israel laat je in twee video's zien hoe je als schrijver je levenservaringen kunt gebruiken bij het schrijven.

Baba gaat in op de betekenis van herinneringen, persoonlijke archieven en intieme verhalen. En je wordt verleid om met verschillende media te werken, zoals muziek, video, geluidseffecten en opnames, maar ook met persoonlijke fotoalbums.

Voor slechts €8,90 kun je zijn twee masterclasses downloaden, kijk op de Write On-website voor meer info. 

 

babaisrael-instagramtile-1_edited_edited.jpg

Coming up:

Leonieke Baerwaldt 
en Joost Oomen

Leonieke B.jpeg
Joost Oomen 290620 Lenny Oosterwijk (c) K4B4933.jpg

Host Robin Berkelmans gaat langs bij Joost en Leonieke met een ontbijtje in onze Mercedes-camper Dustin en interviewt hen over hun werk, maar vooral over het schrijversvak. Denk aan zaken als inspiratiebronnen, het schrijfproces, research, structuur-opbouw, promotie etc. 

Online vanaf december 2022, hou onze socials in de gaten!

© 2022 Stichting Watershed - A roof for writers.  

bottom of page