Write On

PER ONGELUK SCHRIJVEN met Dean Bowen. 

Stop met proberen
een poëzie- / schrijfworkshop

Ontdek wat je te zeggen hebt wanneer je stopt met proberen om iets te zeggen en duik dieper in je accidental practice. Hoe kom je tot een per ongeluk soort schrijven? Wat levert het je op? Waarom werkt het?

Leer schrijven buiten door jezelf opgelegde grenzen. Hoe structureer je wat eruit rolt? En met welk gereedschap?

Over Dean Bowen

Dean Bowen is dichter, performer en de nu-nog-even-stadsdichter van Rotterdam. Hij schreef twee boeken: Bokman en Ik vond geen spoken in Achtmaal. Verder zweeft hij ergens tussen het echte leven en het internet.

Als schrijver onderzoekt Dean de dynamiek van een samengestelde identiteit. – Hoe verhoudt deze zich ten opzichte van de politiek? En van de maatschappij? – En zet gedichten in als instrumenten om dit te kunnen doen.

Dean publiceerde eerder op Samplekanon, Hard/Hoofd, in nY en Kunstijdschrift Vlaanderen. In 2015 won hij de Van Dale Spoken Awards. Bokman, zijn debuut, leverde hem een nominatie voor de C. Buddinghprijs op.

Wanneer: donderdag 4, 11, 18 en 25 februari 2021 – live – van 20:00 tot 22:00.

Prijs: €100 voor 4 workshops. Inschrijving en betaling via Eventbrite.

 

Na aanmelding en betaling krijg je van ons een bevestigingsmail inclusief instructies hoe je kan inloggen om de lessen te volgen. 

Over Write On

Write On is een online serie literaire workshops, voor doorgewinterde professionals en ambitieuze amateurs. In vier weken leer je van een gerenommeerde schrijver alles wat je wilde weten over het schrijversvak. Van gevaarlijk kwetsbaar dichten tot een spoedcursus radiofictie: Write On maakt plek voor nieuwe kennis.

Over de workshops 

  • Onze docenten geven 4 weken lang elke donderdagavond een live workshop via Zoom, voor maximaal 40 deelnemers.

  • Elke docent doet dat vanuit zijn eigen ervaring, specialiteit en kijk op literatuur. 

  • Je schrijft, luistert en geeft/krijgt feedback op je teksten van de docent, de moderator en/of je mede-deelnemers.

  • Tussen de lessen door heb je contact met de docent, je medestudenten en onze moderator via een privé Facebook-groep. Waar je vragen kunt stellen, ideeën en teksten kunt delen met elkaar en feedback kunt geven en vragen.

  • Na elke les krijg je een inhoudelijk verslag. Elke les wordt opgenomen, alle deelnemers krijgen toegang tot de opnames. Notities maken tijdens de les hoeft dus niet, je kunt je volledig focussen op schrijven en luisteren.  

Wat kost het? 

Prijs: €100 voor 4 workshops. Inschrijving en betaling via Eventbrite.  ​

Wanneer?

  • De 4 workshops van Dean Bowen: 4, 11, 18 en 25 februari 2021

De kleine lettertjes

  • Je kunt je nog aanmelden tot een week na de eerste les van de cursus. De eerste les kun je dan downloaden. 

  • Als je je deelname moet stoppen nadat de cursus is begonnen, krijg je geen geld terug, maar wel een tegoed voor een van de volgende cursussen.

© 2020  Stichting Watershed - A roof for writers.