top of page

Literair talentprogramma WOLK 21/22

WOLK is het talentontwikkelingstraject voor schrijvers, performers en makers bij wie het woord centraal staat. Met WOLK bieden we talentvolle schrijvers langdurig intensieve begeleiding en een plek om zich te ontwikkelen en te verdiepen. 

Deelnemers lichting 2021-2022: 

Süheyla Yalçin
Joshua Snijders
Gitka te Poel 
Ziya Altmış
Corinne Heyrman 
Frederike Luijten

Deze schrijvers gingen ze voor: Twan van Bragt,

Elianne van ElderenOnias LandveldIsa Altink

Sandro van der Leeuw, en Eline van Wieren.

Bij WOLK krijgen de deelnemers twee jaar lang intensieve begeleiding uit het literaire veld. Zo krijgen ze een vaste mentor, redactie op nieuwe teksten en een werkplaats om samen met andere auteurs hun werk te bespreken. 

 

WOLK is een talentenprogramma van Poetry Circle Nowhere, Watershed en Tilt

Wolk-6.jpg

Eindpresentatie WOLK 2021-2022 - De Nieuwe Vorst - 27 november 2022

Scan cover Grondwerk_edited.jpg

Eindpublicatie Grondwerk

Grondwerk is de eindpublicatie van de lichting 2021-2022 van WOLK. Joshua Snijders, Frederike Luijten, Ziya Altmış en Corinne Heyrman schreven over hun residenties bij Brabantse instellingen. De illustraties en de vormgeving zijn van Pieter Brouwer. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen het lezen, is het mooie kleinood (A6) gratis aan te vragen. Stuur een mailtje naar stan@stichtingwatershed.nl, dan sturen we zo snel mogelijk een exemplaar op.

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken

We zijn supertrots op onze talenten van WOLK (de literaire talenthub van Noord-Brabant) die zondag 27 november zo’n fantastisch optreden gaven in De Nieuwe Vorst in Tilburg.  Joshua Snijders, Corinne Heyrman, Frederike Luijten en Ziya Altmış lieten tijdens DICHTBEWOLKT een selectie horen wat ze tijdens WOLK de afgelopen anderhalf jaar hebben geproduceerd. Bijgestaan door twee fantastische muzikanten: Michelle Samba en Tim Hammer. Bleek ook maar weer eens hoe goed muziek en literaire woorden elkaar kunnen aanvullen.  

GRONDWERK is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Brabant.

© 2022 Stichting Watershed - A roof for writers.  

bottom of page