top of page

Verhalen voor Saga

13 teksten voor een baby

Presentatie: 28 april, Perdu Amsterdam
Met: Alara Adilow, Erik Jan Harmens, Gerda Blees, Iduna Paalman en Jonathan Griffioen

Cover van LP Verhalen voor Saga

Illustratie voor de LP-cover van Verhalen voor Saga. Illustratie: Argibald. 

 

Verhalen voor Saga Teaser IdunaIduna
00:00 / 07:29

Verhalen voor Saga is een nieuw, bijzonder project van dichter Jonathan Griffioen en Watershed. Dertien teksten en voordrachten van schrijvers, speciaal geschreven en gecomponeerd voor Saga, de piepjonge dochter van Sanne en Jonathan Griffioen. De resultaten worden gepubliceerd in de vorm van 13 mini-podcasts van 5 minuten. Er verschijnt ook een langspeelplaat met bijbehorende publicatie, met daarin alle teksten. Podcast, LP en publicatie worden op 28 april 2024 gepresenteerd in Perdu in Amsterdam. Aanvang: 16.00 uur. Zaal open: 15.30. Tickets: €5,00.

Deelnemende schrijvers:
Vicky Francken, Erik Jan Harmens, Roelof ten Napel, Willemijn Kranendonk, Alara Adilow, Daniël Vis, Gerda Blees, Pim Lammers, Iduna Paalman, Nadia de Vries, Robert Schuit, Rosa Schogt en natuurlijk Jonathan zelf. Met als speciale gast: Joost Oomen.

Saga Griffioen werd op 13 september 2021 geboren. Het idee van Jonathan: ik nodig schrijvers, dichters, en spoken word artiesten uit om een tekst te schrijven voor Saga. Om dat vervolgens bij mij thuis voor haar uit te voeren. Een nieuw genre is geboren, dat van de extremely young adult ;-), even absurd als aards. Met Saga als muze, en zij en andere baby's als publiek. We dromen al van de theatervoorstelling Verhalen voor Saga.

Hou onze socials in de gaten voor de eerste afleveringen!   

Logo van Fonds 21
Nederlands-Letterenfonds-logo-BW.png
Logo van Cultuur Eindhoven
bottom of page